Kedves Látogató,

Dr. Bata Pál vagyok, ultrahang specialista. A Semmelweis Egyetem Radiológiai és Onkoterápiás Klinika mukatársa, uroradiológus konzulense. 14 éve foglalkozom ultrahang vizsgálatokkal. A fő alapelvem az alaposság, hagyok időt arra, hogy részletremenően kivizsgáljam az adott területet.

A vizsgálatokat én magam végzem.

Tovább

Mikor jöjjön hozzám?

Két módon szoktak eljutni hozzám a betegek:

- Azok, akik UH (ultrahang) vizsgálatra kaptak beutalót, és nem akarnak hosszú várólistát végigvárni, vagy jobban bíznak egy olyan szakemberben, aki az adott szakterület specialistája.

- Megelőzés céljából. Ha évente részt vesz egy teljes testet felőlelő ultrahang vizsgálaton, nagy valószínűséggel kizárható számos daganat jelenléte a szervezetben.

Tovább

Hölgyek ultrahangos vizsgálatai

Milyen vizsgálatokat tudok elvégezni?

- Hasi-kismedencei ultrahang
- Nyaki erek ultrahang vizsgálata
- Pajzsmirigy, nyak és nyálmirigyek vizsgálata
- Emlő ultrahang

Tovább

Urak ultrahangos vizsgálatai

Milyen vizsgálatokat tudok elvégezni?

- Hasi-kismedencei ultrahang
- Nyaki erek ultrahang vizsgálata
- Pajzsmirigy, nyak és nyálmirigyek vizsgálata
- Férfi kismedence

Tovább

Mi legyen a következő lépés az ultrahang vizsgálat után?

Ha valamilyen elváltozást találok, klinikai háttérrel rendelkező kollégáimhoz irányítom, akik segítenek a gyógyulás következő lépésében. Én rengeteg esetet látok minden nap, és számomra nagyon fontos, hogy a beteg-út megfelelően legyen kialakítva, gyógyuláshoz vezessen.

Tovább

Milyen eszközökkel dolgozom?

A Dózsa György úti metromegállóhoz közeli, Botond utcai rendelőmben egy Toshiba Nemio SS50-a készüléket használok. Ez egy széles körben elterjedt, magas diagnosztikai értékű rendszer. Folyamatos továbbképzéssel és tanulással tartom biztosíthatónak azt, hogy a megfelelő eszközök mellett a betegellátás a legmagasabb színvonalú legyen. Klinikai gyakorlatomban egyéb képalkotókat is használok (CT, MR), de magánrendelésem keretében ez az opció nem elérhető.

Tovább

Árlista

1 régió:

11 900 HUF

Minden további régió:

+ 7900 HUF

Árképzés

Nálam az egy régióba tartozó szervekért külön nem kell fizetnie. Tehát a pajzsmirigy és nyaki ultrahang nem két külön ártétel, hanem egy régiónak számít. Hasonlóan egy régió a has és kismedence, amelyben nem kell külön fizetni a hasnyálmirigy, máj, vese, méh stb. vizsgálatáért.