Láthatatlan fogszabályozás

Legyen szó akár gyermekkorban történő, fogszabályozásról, akár felnőttkori korrigációról, néhányan óriási magabiztossággal viselnek bármilyen fogszabályzót, hiszen tisztában vannak vele, hogy a célja az egészséges fogazat kialakítása. A legtöbben azonban egy esztétikai és kényelmi nyűgnek tekintik, teljesen jogosan. Van számukra megoldásunk egy kivehető, tappancs és ragasztósor nélküli, kíméletes fogszabályzó személyében.

A teljes kezelést számítógépen tervezzük meg, így a végeredmény pontosan demonstrálható, a beavatkozás megkezdése előtt megtekintheti a páciens, hogy az miként fog kinézni a valóságban. A láthatatlan fogszabályzók ragasztott tappancs sor és ív nélkül kerülnek felhelyezésre, így látványosan javul az esztétikai összkép.

Külön előny, hogy a fogszabályzó kivehető és kíméletes. Napi néhány órás szünettel egész nap viselhető, így gyorsan a kívánt irányba állítja a fogakat. A hagyományos eljárásokhoz viszonyítva akár felére is csökkenhet a szükséges idő a várt hatás eléréshez. A kivehető jellege miatt a tisztítás jóval egyszerűbb, így csökken az esélye a fogszabályzás alatti szuvasodásnak.

Hírlevél feliratkozás