Fogászati Klinika Angyalföldön

Budapest egyik első magánrendelőjeként több mint 28 éve látjuk el páciensek generációit Angyalföldön a XIII. kerület szívében. Fogászati klinikánkon házon belül megtalálható Budapest egyik legmodernebb fogtechnikája és fogászati röntgene. Jelentkezzen be állapotfelmérésünkre és ezzel tegye meg az első lépést fogai egészsége érdekében!

MODERN ANYAGOK ÉS GÉPEK

A Superdent Budapest egyik legjobban felszerelt fogászati rendelője, ahol betegeink a legmagasabb szintű ellátásban részesülnek. A legmodernebb fogászati anyagokkal és eszközökkel dolgozunk, a legújabb módszereket és innovációkat folyamatosan követve és alkalmazva.

TAPASZTALT ORVOSOK

Három évtized nagyon sok idő. Számtalan esetet láttunk és számtalan pácienst gyógyítottunk meg. Ez a tapasztalat nálunk generációról generációra száll és az átfogó látásmódnak köszönhetően betegeink mindig a legjobb fogászati ellátásban részesülhetnek.

SPECIALISTÁK HÁZON BELÜL

Folyamatos törekvésünk, hogy fogászati klinikaként minden problémára házon belül megoldást találjunk. Csapatunk teljes, a fogászat és fogtechnika minden fő területéről megtalálható szakember. Így nincs olyan speciális helyzet, amivel kapcsolatban ne lehetne konzultálni a szakma specialistájával.

ÁRLISTA

Ahogy az sok más szakmában is gyakori, a fogászatban sem tudunk látatlanban pontos árat mondani az összes szolgáltatásunk esetében. A kezelési folyamatunk szerves részét képezi minden esetben a probléma pontos felderítése a házon belüli fogtechnikai szakemberek, valamint a modern ultrahang és röntgen eszközök segítségével. Ezt követően pedig páciensre szabott kezelési tervet állítunk elő, a személyes igényeket figyelembe véve.

ITT TALÁL MEG MINKET BUDAPESTEN, ANGYALFÖLDÖN, A XIII. KERÜLETBEN!

Hírlevél feliratkozás