Fogászatunk

A Superdent – Budapest egyik első magánrendelőjeként – 28 éve látja el páciensek generációit a XIII. kerület szívében. Fogászati klinikánkon házon belül megtalálható Budapest egyik legmodernebb fogtechnikája és fogászati röntgene. Jelentkezzen be ingyenes állapotfelmérésünkre és ezzel tegye meg az első lépést fogai egészsége érdekében!

Miért velünk?

TÖBB GENERÁCIÓS FOGÁSZAT

A Superdentben nem csak páciensek generációit kezeljük hosszú évtizedek óta, de ezalatt fogorvosok nemzedékei is elsajátították nálunk a szakmát. Mivel több generáció dolgozik együtt, a szakértelem és a modern gondolkodásmód egyidőben van jelen.

CSALÁDIAS HANGULAT

Két barát, dr. Almai János fogorvos és Sárközy Géza fogtechnikus alapította a Superdentet, azzal az elképzeléssel, hogy közösen együttműködve sokkal magasabb színvonalú fogászati szolgáltatás nyújtható. Ma már az alapítók gyerekei és családjuk is együtt dolgoznak, hogy a legmagasabb színvonalon és legszélesebb szakértelemmel gyógyíthassanak.

MODERN ANYAGOK ÉS GÉPEK

A Superdent Budapest egyik legjobban felszerelt fogászati rendelője, ahol betegeink a legmagasabb szintű ellátásban részesülnek. A legmodernebb fogászati anyagokkal és eszközökkel dolgozunk, a legújabb módszereket és innovációkat folyamatosan követve és alkalmazva.

SPECIALISTÁK HÁZON BELÜL

Folyamatos törekvésünk, hogy fogászati klinikaként minden problémára házon belül megoldást találjunk.

Csapatunk teljes, a fogászat és fogtechnika minden fő területéről megtalálható szakember. Így nincs olyan speciális helyzet, amivel kapcsolatban ne lehetne konzultálni a szakma specialistájával.

TAPASZTALT ORVOSOK

Három évtized nagyon sok idő. Számtalan esetet láttunk és számtalan pácienst gyógyítottunk meg. Ez a tapasztalat nálunk generációról generációra száll és az átfogó látásmódnak köszönhetően betegeink mindig a legjobb fogászati ellátásban részesülhetnek.

Hírlevél feliratkozás