Bemutatkozás

1990-es megalakulásunk óta rendelőnk folyamatos kiszolgálása mellett számos budapesti és vidéki fogorvost tudhatunk partnereink között.

Rendelőnk és partnereink számára a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mindenfajta fogtechnikai munkát el tudunk készíteni.

A felhasznált anyagok az Európai Unióban is elfogadott, kiváló minőségű termékek. A minőségi munkavégzésre a kiváló biokompatibilis anyagok, az új eljárások, a jól képzett munkatársak szakismerete és lelkiismerete a biztosíték. Törekszünk az allergia teljes kiküszöbölésére, ezért elsődleges profilunk az esztétikus, fémmentes fogpótlások készítése.

Fémmentes palettánkba tartozik a préskerámia a cirkon és a mikro kerámia kompozit is. Az újonnan megjelent 3D-s cirkon faragó gépek a hagyományos kerámiával leplezett fogpótlások mellett, teljes cirkon (anatomikus) pótlásokat is tud készíteni.

A már hagyományosnak számító rögzített fémkerámia, rejtett elhorgonyzású kombinált, illetve az implantátumokra készített hidakat. Az új technikai és technológiai fejlesztéseknek köszönhetően már 3D technológiával lézer-szinteres eljárással készítjük.

Célunk, hogy az esztétika és a funkció teljes összhangban legyen!

Legyen szó bármilyen beavatkozásról, azt teljes mértékben pácienseink igényeire szabva tervezzük és végezzük el. Ehhez azonban alapos előkészítési fázis és egyéni konzultáció szükséges, amelynek keretében szakképzett és felkészült munkatársaink várják Önt.

Hírlevél feliratkozás